Zásady ochrany súkromia a spracúvania osobných údajov v spoločnosti a informácie poskytnuté prevádzkovateľom

v zmysle nariadenia GDPR („General Data Protection Regulation”) nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679, platné a účinné od 25.05.2018 a 18/2018 Zákona o ochrane osobných údajov ďalej v texte len ako („Zákon a Nariadenie”) a (ďalej aj len ako „Podmienky“)

Ochrana Vášho súkromia pri používaní našej webovej stránky www.rosalgin.sk je pre nás mimoriadne dôležitá. Preto Vás v nasledujúcom texte dôkladne informujeme o spracúvaní  Vašich osobných údajov. Zodpovedná za ochranu osobných údajov tejto webovej stránky je spoločnosť:
Angelini Pharma Slovenská republika s. r. o.,  Júnová 33, 831 01 Bratislava 3, IČO: 48 116 351  (ďalej ako "spoločnosť"). 

Pri používaní a spracúvaní osobných údajov prísne dodržiava príslušné predpisy o ochrane osobných údajov. Právo na používanie osobných údajov ako anonymných dát prislúcha s výhradou nižšie opísaných práv dotknutých osôb v zákonnom prípustnom rozsahu spoločnosti.

Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov platí iba pre www.rosalgin.sk (ďalej ako "naša webová stránka")  a s ňou súvisiace podstránky, avšak nie pre webové stránky, ktoré sú kontrolované a prevádzkované tretími stranami. Skontrolujte, prosím, vyhlásenia o ochrane osobných údajov webových stránok, ktoré sú kontrolované a prevádzkované tretími stranami, pretože tieto webové stránky nepodliehajú našej kontrole a spoločnosť Angelini Pharma Slovenská republika s. r. o. nie je zodpovedná za ich obsah a opatrenia na ochranu osobných údajov. Prosím, berte na vedomie, že internetové stránky tretích osôb majú svoje vlastné pravidlá ochrany súkromia, ktoré by ste si v záujme ochrany svojho súkromia mali dôkladne prečítať pred poskytnutím akýchkoľvek osobných údajov tretím osobám.

[1.] Bezpečnosť údajov

[1.1] Zabezpečenie osobných údajov. Spoločnosť ANGELINI, ako aj ostatné spoločnosti zo skupiny ANGELINI, dodržiavajú prísne bezpečnostné opatrenia na ochranu osobných údajov, aby nedošlo k neoprávnenému alebo náhodnému prístupu k týmto osobným údajom, ich zmene, zničeniu alebo strate, neoprávneným prenosom ako aj k ich inému neoprávnenému spracovaniu či zneužitiu. Spoločnosť ANGELINI vyžaduje dodržiavanie rovnako prísnych opatrení na zaistenie bezpečnosti spracovávania osobných údajov aj od všetkých sprostredkovateľov, ktorých využíva a to na základe uzatvorených zmlúv o sprostredkovaní spracúvania osobných údajov v zmysle čl. 28 Nariadenia.

Prijaté opatrenia podliehajú pravidelnej kontrole a priebežne sú prispôsobované podľa najnovších poznatkov stavu techniky. Pokiaľ by došlo k porušeniu ochrany Vašich osobných údajov, budeme Vás bez zbytočného odkladu v priebehu 72 hodín informovať, ak by takéto porušenie ochrany Vašich  osobných údajov mohlo viesť k vysokému riziku pre Vaše práva.

[1.2] Ak ste dostali prístupové údaje na prístup k našim on-line nástrojom na našej webovej stránke a jej používaniu, ste zodpovedný ako používateľ za bezpečné uschovanie svojho mena a hesla a za ich  uchovanie v tajnosti.

[2.] Používanie webovej stránky maloletými osobami

[2.1] Upozorňujeme na to, že všetky on-line nástroje na našej webovej  stránke, ktoré spracúvajú osobné údaje, môžu používať výhradne osoby, ktoré dovŕšili 16. rok veku. Použitie on-line nástrojov a z toho vyplývajúce spracúvanie dát používateľmi pod touto vekovou hranicou bez súhlasu rodičov/zákonných zástupcov je zakázané. Pokiaľ by napriek tomu došlo k spracúvaniu takýchto osobných údajov, zastavíme spracúvanie týchto údajov, hneď ako sa o tom dozvieme.

[3.] Zber a spracúvanie osobných údajov

[3.1] Vami poskytnuté osobné údaje

Osobné údaje spracúvame podľa aktuálne platných zákonných ustanovení o ochrane osobných údajov.

[3.2] Účel  spracúvania OÚ, právny základ, kategória osobných údajov a lehota na vymazanie

P.č Kategória osobných údajov Účel spracovania Právny základ
spracovania
Lehota na
vymazanie
OU
1 meno, priezvisko, titul, email, tel. kontakt., podpis,  adresa (údaje uvedené v žiadosti) Uplatňovanie práv dotknutých osôb 
Účelom spracúvania osobných údajov je vybavovanie žiadostí fyzických osôb smerujúcich k uplatňovaniu ich práv ako dotknutých osôb v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov.
V zmysle Čl. 6 ods. 1 písm. c) Nariadenia 5 rokov od vybavenia žiadosti
2

Meno, e-mail, predmet, vaša správa

Kontakt s verejnosťou 
Účelom spracúvania osobných údajov je kontaktovanie prevádzkovateľa a následná odpoveď dotknutej osoby. Vaše osobné údaje budeme spracúvať iba po dobu vybavenia vašej otázky, následne sa osobné údaje anonymizujú.
V zmysle Čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia 1 mesiac

 

[4.] Partneri

Spoločnosť spracúva všetky osobné údaje sama alebo so zmluvne  poverenými dodávateľmi služieb a prác. Partneri boli starostlivo vybratí a vhodnými technickými a organizačnými opatreniami sa starajú o to, aby sa spracúvanie Vašich osobných údajov uskutočňovalo v súlade s požiadavkami zákona o ochrane osobných údajov a bolo zaručené dodržanie Vašich práv. Partnerom nie je dovolené používať prenechané osobné údaje na vlastné alebo komerčné účely alebo ich poskytovať tretím stranám. 

[4.1] Tretie strany

Spoločnosť Angelini Pharma Slovenská republika s. r. o. neposkytuje tretím stranám - napríklad vydavateľstvám zoznamov adries a spoločnostiam vykonávajúcim priamu reklamu. Spoločnosť Angelini Pharma Slovenská republika s. r. o. poskytuje Vaše osobné údaje v zmysle platnej legislatívy napr. Štátny ústav pre kontrolu liečiv, Európska agentúra pre lieky, Národné centrum zdravotníckych zariadení, Ministerstvo zdravotníctva SR a ďalšie úrady, ak im to vyplýva z povinnosti.

  • Google LLC - Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland/Írsko (nástroje pre on-line marketing),
  • Google Analytics - Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland/Írsko (štatistiky),
  • YouTube: Google LLC, Amphitheatre Parkway. Mountain View, CA 94043, USA; (prehrávanie videí).

[5.]   Bezpečný prenos údajov

Vaše OÚ sú bezpečne prenášané vďaka šifrovaniu. Systém kódovania SSL (Secure Socket Layer) sa najčastejšie využíva pre bezpečnú komunikáciu s webovými servermi. OÚ v našich systémoch ako i internetová stránka sú zabezpečené  primeranými technickými a organizačnými opatreniami proti strate, zničeniu, zmene a ďalšiemu šíreniu údajov prostredníctvom neoprávnených osôb.

[6.]  Prenos do tretej krajiny

Prevádzkovateľ nezamýšľa prenos OÚ do tretej krajiny.  Avšak, niektorí z príjemcov môžu mať umiestnené serveri mimo EÚ (Google,). Tieto servery môžu byť umiestnené v Spojených štátoch amerických (USA). Spoločnosti so sídlom v USA, ktoré majú prístup k OÚ sú certifikované podľa systému ochrany súkromia tzv. v Private Schields a považujú za spoločnosti, ktoré  zabezpečujú primeranú úroveň ochrany.

V prípade prenosu osobných údajov v rámci skupiny  Angelini Pharma resp. do materskej spoločnosti Angelini S.p.A.. Skupina Angelini prijala Kódex správania. Tento prenos sa uskutočňuje iba za predpokladu prísneho dodržiavania GDPR.

[7.]  Automatizované profilovanie

Prevádzkovateľ nevyužíva automatizované profilovanie.  

Prevádzkovateľ spracúva a osobné údaje v automatizovanej a neautomatizovanej podobe.

[8.]  Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo v zmysle GDPR na (i) právo na opravu, (ii) právo na výmaz, (iii) právo na prenosnosť údajov, (iv) právo namietať, (v) právo na odvolanie súhlasu, (vi) právo na prístup k informáciám.

  • Právo na opravu.

Dotknutá osoba má právo, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu opravil nesprávne OÚ, ktoré sa týkajú jeho osoby a doplnenie neúplných OÚ.

  • Právo na výmaz.

Dotknutá osoba má právo na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu vymazal OÚ, ktoré sa jej týkajú. Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu vymazať tieto OÚ, ak je splnený niektorý z týchto dôvodov:

  • OÚ už nie sú potrebné na účel, na ktorý sa získal alebo spracúval,
  • dotknutá osoba odvolá súhlas na spracovanie OÚ aspoň na 1 konkrétny účel alebo súhlas je neplatný, ak jeho poskytnutie vylučuje osobitný predpis,
  • dotknutá osoba namieta spracúvanie OÚ ak sa to týka priameho marketingu vrátane profilovania, 
  • OÚ sa spracúvajú nezákonne,
  • je dôvodom pre výmaz splnenie povinnosti podľa tohto zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná,  alebo
  • sa OÚ získavali v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti dotknutá osoba má menej ako 16 rokov.

Ak prevádzkovateľ zverejnil OÚ a je povinný ich vymazať, je zároveň povinný prijať primerané bezpečnostné opatrenia vrátane technických opatrení so zreteľom na dostupnú technológiu a náklady na ich vykonanie, za účelom informovania ostatných prevádzkovateľov, ktorí spracúvajú OÚ dotknutej osoby o jej žiadosti, aby títo prevádzkovatelia vymazali odkazy na jej OÚ a ich kópie alebo odpisy.

  • Právo na prenosnosť údajov.

Dotknutá osoba má právo získať OÚ, ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla prevádzkovateľovi, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a má právo preniesť tieto OÚ ďalšiemu prevádzkovateľovi - predajcovi, ak je to technicky možné a ak:

  • sa OÚ spracúvajú na základe súhlasu dotknutej osoby, na základe zmluvy a na základe súhlasu dotknutej osoby, ktorý je neplatný ak jeho poskytnutie vylučuje osobitný predpis,
  • spracúvanie OÚ sa vykonáva automatizovanými prostriedkami.
  • Právo namietať

Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie OÚ, ktoré sa jej týkajú, na účel priameho marketingu vrátane profilovania v rozsahu profilovania v rozsahu, v akom súvisí s  priamym marketingom, prevádzkovateľ je povinný dotknutú osobu výslovne upozorniť na jej práva najneskôr pri prvej komunikácii s ňou, pričom informácia o tomto práve musí byť uvedená  jasne a oddelene od akýchkoľvek iných informácií. Dotknutá osoba svoje právo namietať môže uplatňovať automatizovanými prostriedkami s použitím technických špecifikácií.

  • Odvolanie súhlasu

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním OÚ, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania OÚ založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom, akým súhlas udelila.

  • Právo na prístup k informáciám.

Dotknutá osoba  má právo získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú OÚ, ktoré sa jej týkajú. Ak prevádzkovateľ takéto OÚ spracúva, dotknutá osoba má právo získať prístup k týmto OÚ a informácie o:

  • účele spracúvania OÚ,
  • kategórii spracúvaných OÚ – v našom prípade, sú to bežné OÚ, prevádzkovateľ nespracováva osobitnú kategóriu OÚ,
  • identifikácii príjemcu alebo o kategórii príjemcu, ktorému boli alebo majú byť OÚ poskytnuté, najmä o príjemcovi v tretej krajine alebo o medzinárodnej organizácii, ak je to možné,
  • dobe uchovávania OÚ; ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia,
  • práve požadovať od prevádzkovateľa opravu OÚ týkajúcich sa dotknutej osoby, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie OÚ,
  • práve podať návrh na začatie konania,
  • zdroji OÚ, ak sa OÚ nezískali od dotknutej osoby,
  • existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania v týchto prípadoch poskytne prevádzkovateľ dotknutej osobe informácie najmä o použitom postupe, ako aj o význame a predpokladaných dôsledkoch takéhoto spracúvania OÚ pre dotknutú osobu.

Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť na základe tejto žiadosť informácie do 30 dní od doručenia tejto žiadosti. Túto lehotu môže prevádzkovateľ predĺžiť o ďalších 60 dní, o odklade vás budeme informovať.

Za opakované poskytnutie OÚ, o ktoré dotknutá soba požiada, môže prevádzkovateľ účtovať primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom. Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť OÚ dotknutej osobe spôsobom akým požiadala alebo podľa jej požiadavky.

Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo dotknutú osobu verifikovať, a zistiť, či ide o konkrétnu dotknutú osobu. Verifikácia spočíva, v poskytnutí dodatočných informácií napr. prostredníctvom kontrolných otázok. Verifikácia je dôležitá z hľadiska poskytnutia informácií o OÚ, ktoré prevádzkovateľ spracúva ochrany OÚ.

  • Právo podať návrh na začatie konania dotknutou osobou.

Dotknutá osoba podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu OÚ slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. Číslo: +421 /2/ 3231 3214; email: statny.dozor@pdp.gov.sk, https://dataprotection.gov.sk. V prípade podania návrhu elektronickou formou je potrebne, aby spĺňal náležitosti podľa § 19 ods.1 zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poplatok), resp. podať návrh na začatie konania podľa § 100 Zákona.

[9.] Používanie cookies

[9. 1] V súlade s § 55 ods. 5 zákona NRSR č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si Vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť Vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia vášho internetového prehliadača pre prípad, že vám aktuálne nastavenie využívania cookies nevyhovuje.

Tieto zásady obsahujú informácie o tom, ako prevádzkovateľ používa súbory cookies a podobné technológie (ďalej len „cookies“ alebo „súbory cookies“).

[9. 2] Čo sú cookies?

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Súbory cookies sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a hodnotu. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila. Súbory „cookies“, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.

P.č. Kategória Typ
1. Nevyhnutné/nutné cookies Tieto cookies sú nevyhnutné pre využívanie našich webových stránok a používanie ich funkcii. Bez týchto cookies nemôžu fungovať služby ako nákupní košík nebo elektronická fakturácia. Cookies v tejto kategórii musí byť stále zapnuté. Sú nutné pre základnú funkciu webovej aplikácie a jej bezpečné fungovanie. Vzhľadom k tomu, nie je možné ju vypnúť a pre ich ukladanie nie je potrebný súhlas. možné ju vypnúť a pre ich ukladanie nie je potrebný súhlas.
2. Funkčné cookies Tieto cookies slúžia k zvýšeniu funkčnosti a personalizácii, umožňujú našim webovým stránkam pamätať si vaše voľby pri prehliadaní. V cookie môžeme napríklad uložiť vaši geografickou polohu, aby bolo zaručené, že budeme zobrazovať webové stránky lokalizované pre vaši oblasť. Tiež si môžeme pamätať prvky ako veľkosť textu, písma a ďalší prispôsobiteľné prvky webu. Tieto cookies sa taktiež môžu používať k sledovaniu toho, aké produkty ste si už prehliadali, aby nedochádzalo k zbytočnému opakovaniu. Informácie zhromažďované týmito cookies vás osobne neidentifikujú.
3. Výkonové (štatistické) Tieto cookies slúžia k zhromažďovaniu informácii o tom, ako používate naše webové stránky. Pomáhajú nám určiť, ktoré stránky nečastejšie navštevujete. Dáta používame k optimalizácii našich webových stránok a k zjednodušení orientácie na nich. Tieto cookies rovnako slúžia k informovaniu partnerských subjektov o tom, že ste na niektorý z našich webov prešli zo stránok partnera a pokiaľ vaša návšteva pokračovala nákupom produktu alebo služby od nás, vrátane detailov o nakúpenom produkte alebo službe. Všetky informácie zhromaždené týmito súbormi cookie sú združované, a sú teda anonymné
4. Cookies tretích strán Na stránkach sú prepojenia a integrovaný obsah z iných webových stránok. Preto môžu byť počas používania našich webových stránok vytvorené súbory cookies, ktoré nepodliehajú kontrole. Príkladom toho je, ak prezeraná webová stránka používa nástroj na analýzu alebo marketingovú automatizáciu od tretej strany (napríklad nástroje spoločností Google) alebo zobrazuje obsah webových stránok tretej strany, napr. YouTube alebo Facebook. To má za následok prijatie súborov cookies od týchto služieb tretích strán. Stránka nemôže mať ani kontrolu nad ukladaním, ani prístup k týmto súborom cookies. Ak chcete vedieť, ako tieto tretie strany používajú súbory cookies, prečítajte si zásady ochrany súkromia a zásady používania súborov cookies týchto tretích strán.

 

[9.3] Nechcem využívať cookies, ako to zmeniť ?

Cookies, ktoré sa používajú, si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia.

Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého prehliadača. Ak používate rozličné zariadenia na prístup k stránkam (napr. počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť vašim preferenciám cookies. Cookies môžete v prehliadači odstrániť jednotlivo alebo všetky naraz a to buď priamo (ak vie kde sú uložené) alebo pomocou prehliadača.

Potup pri odstranení cookies:

Návod pre  blokovanie a vymazanie cookies z najčastejšie používaných prehliadačov

[9.4] Stránka využíva tieto cookies.

cookie Description Duration Type
ASP.NET_SessionId žiadne session Other
__utma Tento súbor cookie je nastavený službou Google Analytics a používa sa na rozlíšenie používateľov a relácií. Cookie sa vytvoria, keď sa spustí knižnica JavaScript a neexistujú žiadne __utma cookies. Súbor cookie sa aktualizuje zakaždým, keď sa údaje odosielajú do služby Google Analytics. 2 roky Výkonové
__utmc Súbor cookie nastavuje služba Google Analytics a odstráni sa, keď používateľ zatvorí prehliadač. Ga.js. cookie nepoužíva Súbor cookie sa používa na zabezpečenie interoperability s urchin.js, čo je staršia verzia služby Google Analytics a používa sa v spojení so súborom cookie __utmb na určenie nových relácií / návštev.   Výkonové
__utmz Tento súbor cookie je nastavený službou Google Analytics a používa sa na ukladanie zdroja návštevnosti alebo kampane, prostredníctvom ktorej sa návštevník dostal na vaše stránky. 6 mesiacov Výkonové
__utmt Súbor cookie je nastavený službou Google Analytics a používa sa na zníženie rýchlosti žiadostí. 10 minút Výkonové
__utmb Súbor cookie nastavuje služba Google Analytics. Cookie sa používajú na určenie nových relácií / návštev. Cookie sa vytvoria, keď sa spustí knižnica JavaScript a neexistujú žiadne __utma cookies. Súbor cookie sa aktualizuje zakaždým, keď sa údaje odosielajú do služby Google Analytics. 30 minút Výkonové
cf-cookie-banner žiadne   Iné
fr Cookie nastavuje Facebook, aby používateľom zobrazoval relevantné reklamy a meral a vylepšoval reklamy. Cookie tiež sleduje správanie používateľa na webe na stránkach, ktoré majú Facebook pixel alebo sociálny doplnok Facebook. 2 mesiace Reklamné
VISITOR_INFO1_LIVE Tento súbor cookie nastavuje služba YouTube. Používa sa na sledovanie informácií o vložených videách YouTube na webovej stránke. 5 mesiacov Reklamné
PREF Tento súbor cookie nastavuje služba YouTube. Používa sa na ukladanie preferencií používateľov, ako je jazyk alebo akékoľvek iné prispôsobenia videí YouTube vložených na rôznych weboch. 8 mesiacov Funkčné
YSC Tieto súbory cookie nastavuje služba YouTube a používa sa na sledovanie zobrazení vložených videí.   Výkonové
GPS Tento súbor cookie je nastavený službou YouTube a registruje jedinečný identifikátor na sledovanie používateľov na základe ich geografickej polohy. 30 minút Analytické
IDE Používa ho Google DoubleClick a pred návštevou webových stránok ukladá informácie o tom, ako používateľ používa web a akúkoľvek inú reklamu. Používa sa na prezentáciu používateľov s reklamami, ktoré sú pre nich relevantné podľa profilu používateľa. 1 rok Reklamné
cookieconsent_status iné 2 roky Na správne fungovanie stránky

 

[9.5] Právne základy cookies a tretie strany.

Pri cookies, ktoré využívame na štatistické účely  alebo na fungovanie stránky na optimalizáciu webovej stránky používame na základe článku 6 ods. 1 písm. f) GDPR. Náš oprávnený záujem vyplýva z vyššie uvedených cieľov.  Osobné údaje, ktoré spracúvame sú IP adresa, lokalita, zariadenie, z ktorého pristupujete, dĺžka času, ktorý strávite na webstránke, obľúbené časy návštevníkov stránky, záujmy a koníčky návštevníkov stránky. Údaje sú spracúvané spoločnosťou Google (Google Analytics) v anonymizovanej podobe a nie je možné za použitia bežných prostriedkov identifikovať jednotlivých užívateľov.

Google Analytics OPT-OUT: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

V prípade cookies, ktoré využívame na marketing  a cookie tretích strán spracúvame osobné údaje na právnom základe súhlas dotknutej osoby článok 6 ods. 1 písm. a) GDPR.

Na našu webovú stránku môžeme umiestniť YouTube videá, ktoré sú uložené na https://www.YouTube.com a dajú sa prehrávať priamo z našej webovej stránky. Všetky YouTube videá sú vložené v „rozšírenom režime ochrany osobných údajov“, čo znamená, že ak si neprehrávate videá, do YouTube sa neodošlú žiadne údaje o Vás ako o používateľovi. Dáta sa prenášajú iba počas prehrávania videa. Nemáme žiaden vplyv na prenos týchto údajov.

Viac informácií o účele a rozsahu zhromažďovania osobných údajov a ich spracovania na YouTube nájdete v pravidlách ochrany osobných údajov poskytovateľa služby. Nájdete tu aj ďalšie informácie o svojich právach a možnostiach nastavení ochrany Vášho súkromia.

YouTube: Google LLC, Amphitheatre Parkway. Mountain View, CA 94043, USA; https://policies.google.com/privacy?hl=sk&gl=sk/.
 

[10.] Získavanie a spracúvanie anonymných údajov

Na tejto webovej stránke sú použité softvéry pre analýzu používania stránok. Vyhodnotením týchto údajov získavame dôležité poznatky o preferenciách užívateľov. Tieto poznatky pomáhajú zlepšovať kvalitu ponuky. Pri každej návšteve stránky sa konkrétne neobmedzene zaznamenávajú tieto údaje:

  • Anonymný tvar IP adresy, ktorý zaslal požiadavku
  • Dátum a čas zaslania požiadavky
  • Názov prezeranej stránky resp. súboru
  • Linku, z ktorej stránky ste sa na túto stránku dostali
  • Prehliadač a verzia prehliadača, ktorý užívateľ používa
  • Operačný systém, ktorý užívateľ používa.

Tieto údaje sa vyhodnocujú pre štatistické účely. Pritom sú to výlučne informácie, ktoré nepripúšťajú spojenie s vašou osobou. Ako užívateľ zostávate anonymný.

[11.] Kontaktné údaje

Angelini Pharma Slovenská republika s. r. o.
Júnová 33
831 01 Bratislava 3

Tel.: +421 2 5920 7320
E-mail: office@angelini.sk

[12.] Kontaktné údaje zodpovednej osoby:

KROČKA & PARTNERS s.r.o.
Plzenská 16/3
831 03 Bratislava

E –mail: dpo@krockapartners.sk

[13.] ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

Tieto aktualizované  informácie nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom 17.02.2020. Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo tieto podmienky zmeniť v prípade zmeny spracúvania OÚ v spoločnosti a v prípade legislatívnej zmeny.


Rosalgin - granulát na prípravu vaginálneho roztoku a Rosalgin Easy - hotový vaginálny roztok sú voľnopredajné lieky určené na oplachy alebo výplachy ženského pohlavného ústrojenstva. Účinnou látkou je benzydamín hydrochlorid. Pred použitím lieku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov alebo sa poraďte s lekárom či lekárnikom.